Hirdetés

Titanfall 2 - így néz ki a kampány PC-n, maximum beállításokkal

|

Új videót osztott meg az NVIDIA a Titanfall 2-ről, ezúttal a single playerből láthatunk egy részt 4K-ban, 60fps-sel.

Hirdetés

A Titanfall 2 többjátékos módját már megcsodálhattuk maximum felbontáson, 60fps-en, ezúttal viszont a kampányból láthatunk egy részletet az NVIDIA jóvoltából.

A játék PC verziója alá egy NVIDIA Titan X-et pakoltak, az pedig teljesít is, ahogy elvárható. A Titanfall 2 nagyon mutatós 4K felbontásban 60fps-en pörögve, én szívesen nézegettem volna még a küldetésből pár percet. 

A fejlesztők ígéretei szerint rengeteg beállítással lehet majd szöszmötölni PC-n, hogy a lehető legtöbbet hozhassunk ki a játékból. A textúrák, ambient effektek, az NVIDIA HBAO+, és sok minden más mellett a (több AAA játékból kimaradó) FOV-csúszkával és az egér gyorsulásával is babrálhatunk majd. Az előzetesek és az ígéretek alapján a Titanfall 2 optimalizálásával remélhetőleg nem lesz gondunk.

A lövöldére már nem kell sokat várni, október 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)