Hirdetés

Titanfall 2 - ma indul az első multiplayer tech teszt

|

A korábban már beharangozott Titanfall 2 béta jellegű terheléses próba ma indul a konzolosok számára. A teszt időszak teljes menete is nyilvánosságra került.

Hirdetés

Ahogy azt korábban már bejelentették, a Titanfall 2 technikai tesztjében csak a PlayStation 4 és Xbox One játékosok vehetnek részt, de ők már húzhatják is le a klienst. Ma kezdődik a móka és ehhez 12,56GB adatot kell letölteni PS4-re és 17-et Xbox One-ra.

Jelenleg még csak a tutorial jellegű térképet lehet játszani a botok ellen, de a többjátékos mód is megnyílik délután 5 óra körül. A buli egészen augusztus 21-ig tart, és ki lehet benne próbálni a Bounty Hunt és Pilots vs. Pilots módokat a Boomtown és Homestead térképeken.

A második béta augusztus 26-tól augusztus 28-ig tart, és az Amped Hardpoint játékmódot lehet majd benne tesztelni a Forward Base Kodai térképen.

Azt nem tudjuk, hogy lesz-e még ezeken kívül tesztidőszak, de igazából még beleférne, tekintve, hogy a Titanfall 2 október 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)