Hirdetés

Titanfall 2 - ismerd meg a Titánokat részletesen

|

A Titanfall 2 legutóbbi előzetese a játék óriásrobotjaira koncentrált, azonban a Respawn Entertainment úgy érezte, hogy az egyes titánok megérdemlik a bővebb bemutatást is, így mindegyikük megkapta a maga saját ízelítőjét.

Hirdetés

A Titanfall 2 esetében a már lezajlott bétán kívül nem lesz lehetőség előbb játszani vagy ingyen kipróbálni, mint az Electronic Arts többi játékait, de azt legalább jó előre megfontolhatjuk, hogy melyik óriási fémszörnyeteggel indulunk harcba. 

Nem is olyan rég a Respawn már mutatott nekünk egy trailert a Titánokkal a főszerepben, így egy percbe sűrítve láthattuk, hogy mit tud az egyedi képességekkel és természetesen kinézettel bíró Northstar, Legion, Ronin, Tone, Scorch és Ion. Az alábbi videókban többet láthatunk mindegyikükből, beleértve az erősségeiket, felszereléseiket és támadásaikat: 

A Titanfall 2 megjelenése október 28-án esedékes PC-re, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Így első látásra számotokra melyik Titán a legérdekesebb? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)