Hirdetés

Titkolja a Sony, mikor tűnnek el a játékok a PlayStation Plusból

|

Egyszer csak eltűntek a dátumok: ezentúl nem tudják majd a játékosok, meddig tolhatják az ingyenes címeket.

Hirdetés

Frissítés: Időközben a visszakerültek a lejárati dátumok, annak tükrében pedig, hogy csak ilyen rövid ideg kellett nélkülözni őket, elég valószínű, hogy csak valamiféle bugról volt szó.

Eredetileg írtuk: Furcsa lépésre szánta el magát a Sony: sehol sem listázza többé, meddig maradnak a játékok a PlayStation Plus programban. Az ingyenes címek - amelyek természetesen nem ingyenesek, hiszen előfizetésért cserébe járnak - eddig előbb-utóbb bekerültek a "Last chance to play" szekcióba, azaz így jelezte a cég, hogy hamarosan távoznak a kínálatból, eddig azonban dátum is járt hozzájuk, ez mostantól hiányzik.

Nem közlik a PlayStation Blog posztjaiban sem, hogy meddig él a lehetőség egy-egy cím esetében.

A most a "Last chance to play"-ben található, tehát hamarosan eltűnő Rez Infinite mellé sem írtak dátumot, az eddigi "soros" Read Dead Redemption pedig már el is tűnt.

Hirdetés

Az Xbox Games Pass szerencsére nem lépte meg ugyanezt: ők ezentúl is közlik a PC-s app és a konzol felületén, hogy mely játék mikor tűnik el, és az Xbox Wire posztjaiban is feltűntetik ezt. 

Vigasztalásul csak annyit írhatunk, hogy a híresztelések szerint erős novemberük lesz a PS Plus előfizetőinek

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)