Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - megvan a béta időpontja

|

Alig több mint egy hét választ el minket a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands zárt bétájától, ahol alaposan szemügyre vehetjük majd az open-world csodát.

Hirdetés

Mocsy a napokban Párizsban már kipróbálta a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands játszható demóját, de ha az ő beszámolójának nem hisztek, hamarosan ti magatok is fejest ugorhattok a bolíviai vadonba.

A Ubisoft bejelentette, hogy közvetlenül a For Honor bétája után, február 3-6 között tartják majd a Wildlands zárt bétáját, amire itt tudtok jelentkezni. A tesztidőszak alatt pár fő- és mellékküldetést is ledarálhatunk, felfedezhetjük a 21 zóna egyikét, testre szabhatjuk a karakterünk és szerelgethetjük a fegyvereinket is.

Akit meghívnak a bétára, az aztán a barátait is behúzhatja a magával, hogy kooperatívan essenek neki a drogbarlangok felszámolásának. A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands gépigényét erre találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)