Hirdetés

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands - már jelentkezhetsz a bétára

|

Elindult a jelentkezés a Tom Clancy's Ghost Recon zárt bétatesztjére, ráadásul egy ütős trailert is kaptunk a hír mellé.

Hirdetés

A Ubisoft egyik legnagyobb 2017-es dobása mindenképpen a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands lesz, melynek bétatesztjére mostantól kezdve ti is leadhatjátok jelentkezéseteket. A remek hír mellé kaptunk egy igazán látványos új előzetest is.

A Mission Briefing névre keresztelt új trailer remekül körülírja, mire is számíthatunk majd a bolíviai bevetés során. Ha mindezt ti is az elsők között szeretnétek kipróbálni, akkor nincs más dolgotok, mint ide kattintani és jelentkezni a bétatesztre. Természetesen ti dönthetitek el, hogy PC-n, PlayStation 4-en vagy pedig Xbox One-on akartok majd elmerülni a béta izgalmaiban. 

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands 2017. március 7-én fog megjelenni a jelenlegi tervek szerint. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)