Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - így dolgozik egy összeszokott csapat

|

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands legújabb gameplay trailerében azt láthatjuk, hogy nem csak kéz a kézben deríthetünk fel egy ellenséges bázist, sőt, célszerűbb, ha mindenki máshogy hatol be.

Hirdetés

A múlt heti macskás trailer után ezúttal egy in-game anyagokból összeállított anyag érkezett a Ubisoft Brasil jóvoltából, akik egy már korábban ismert küldetést toltak végig, hogy megmutassanak belőle néhány részletet.

A tömör, de annál beszédesebb trailerben az egyik játékos megtisztítja a bázist az őrszemektől, miután a másik  ejtőernyővel landol a tetőn, hogy lecsapjon a célpontra. Az elterelést a többiek biztosítják egy katonai helikopterből, amivel aztán az egész csapat meg is lép a helyszínről.

A márciusi rajt előtt még egy nyílt bétát is ígért a Ubisoft, ennek részleteit valószínűleg hamarosan el is árulják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)