Hirdetés

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands - ilyen lesz a térkép

|

Hatalmas és változatos pályát ígérnek a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands készítői, valószínűleg igen sok idő lesz bejárni az egész terepet, habár konkrétumokkal még mindig nem szolgált az Ubisoft.

Hirdetés

Annyit már tudhatunk, hogy az Ubisoft elmondása szerint az eddig legnagyobb pályával rendelkező open-world játékuk lesz a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, azt azonban még nem tudhatjuk, hogy pontosan mit is jelent a hatalmas méret. Erről most sem kaptunk egyértelmű leírást, néhány képet azonban mégis, szóval legalább már vizualizálhatjuk, hogy mire is számíthatunk a jövőre megjelenő kaland-akció játékban bejárható területtől.

A béta tesztre való regisztráció már megkezdődött a héten, szóval ha első kézből akarjátok látni, hogy pontosan milyen is lesz a bolíviai küldetés élménye akkor jelentkezhettek az Ubisoft hivatalos oldalán. Addig pedig be kell érnünk a játék készítőinek szavaival, Benoit Martinez, a játék művészeti vezetője ígérete szerint egy igazán autentikus, élethű környezet kapunk, szekciókra osztott viselkedés mintákkal:

"Minden NPC-nek saját napirendje lesz, gyakorlatilag élni fognak a virtuális világban. Este lefekszenek aludni, aztán felkelnek, dolgozni mennek. Akár interakcióba lépsz velük akár nem, ők élni fogják a saját életüket. "

A 21 régióra osztott terep földrajzi részletességére is figyeltek az animátorok, az egyes régiókra jellemző, egyedi topográfiával rendelkező világban kalandozhatunk és 11 különböző ökoszisztéma váltakozik saját növény és állatvilággal, illetve az ország klímai adottságai is befolyásoló körülmények lesznek.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands megjelenés 2017. március 7-én esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)