Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - új trailerek is érkeztek a béta időpontja mellé

|

Tegnap kiderült, hogy egészen pontosan mikor startol el a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bétatesztje, a dátum mellett pedig két új előzetest is közzétettek a fejlesztők.

Hirdetés

Tegnap nem csak a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands gépigényére derült fény, hanem a játék zárt bétatesztjének kezdési dátumát is megismertük. 

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands február 3-6. között lezajló zárt bétájára még ti is tudtok jelentkezni, de nem kell az addig még hátralévő pár napot sem új Wildlands tartalom nélkül töltenetek, ugyanis a Ubisoft két új videót is közzétett a játékról. Lessétek meg őket gyorsan!

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands megjelenés 2017. március 7-ére várható PC-n, valamint PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)