Hirdetés

Tom Clancy's The Division - visszatér a tesztszerver

|

Közeleg a Tom Clancy's The Division következő nagy frissítése, aminek kapcsán ismét kipróbálhatunk néhány változtatást egy nyilvános tesztkörnyezetben. Többek között a PvP-módon is csiszolnak a fejlesztők.

Hirdetés

A múlt héten jelent meg a Tom Clancy's The Division felhalmozódott problémáit orvosolni hivatott 1.4-es patch, amit követően máris a következő nagyobb kiegészítésre és az 1.5-ös patch kiadására készül a fejlesztőcsapat. Az új tartalmak mellett viszont a meglévő rendszereken is csiszolnak kicsit, amit ismét kipróbálhatunk a tesztszerveren.

Az egyik ilyen javítás a felszereléseinken lévő egyik bónuszt érinti, egész pontosan az ellenségek páncélja ellen kapott extra sebzést. Ezt ugyanis jelenleg a PvP összecsapásokban nem veszi figyelembe a játék, így csak a PvE harcokban vesszük hasznát ezeknek a bónuszoknak. A The Division tesztszerverén (ami továbbra is csak a UPlayen keresztül érhető el) több változatot is kipróbálnak a statisztika PvP-s alkalmazására és értelemszerűen a játékosok segítségével gyűjtött tapasztalatok alapján döntik majd el, milyen megoldás kerüljön be a végleges játékba.

Az 1.5-ös patch nagy durranását persze nem ezek az apróbb változtatások, hanem az Undergroundot követő második nagyobb DLC, a Survival jelenti majd. Erről a mostani State of the Game livestreamben (amit itt tudtok visszanézni) még nem árultak el semmit a készítők, de a Division rendszeres élő közvetítései közül az egyikben minden bizonnyal szóba kerülnek majd az új feature-ök.

Ti várjátok már a Survival DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)