Hirdetés

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands - kellemes meglepetések az új előzetesben

|

Közeleg a Ghost Recon franchise új része, a legújabb előzetesből pedig kiderült, hogy elég nagy teret biztosítanak a fantáziánknak a készítők.

Hirdetés

A küldetéseknek nekiugorhatunk éjszaka, esőben, ködben vagy ha úgy tartja kedvünk, akár fényes nappal is. A körülményekhez alkalmazkodni kell, és nem fogunk tudni mindig mindent ugyanazzal a stratégiával megoldani. De ez egyáltalán nem baj.

Az előzetesből kiderül, hogy számtalan módunk lesz megoldani egy-egy feladatot, a Ubisoft szinte teljesen szabad kezet ad ebben a játékosoknak. Az is ránk van bízva, hogy milyen sorrendben hajtjuk végre a különböző küldetéseket.

Jelen előzetesen felül már a játékba is bepillantást engedett a Ubisoft, egy kellemes 12 perces lopakodó gameplayel.

A következő év március 7-én megjelenő Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands-et nyílt és zárt béta teszteken is kipróbálhatjuk majd, amik valamikor január és március közt lesznek esedékesek. A játék PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is meg fog jelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)