Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - 12 perc lopakodás a sötétben

|

Az El Pozolero küldetést az E3-on már láttuk, akkor viszont világosban zajlott az akció - most megnézhetjük, mennyi mindent megváltoztat, ha viharos az idő, és éjszaka indulunk bevetésre.

Hirdetés

Bár idén még lesz néhány Ubisoft játék (egyebek mellett a Watch_Dogs 2, amitől sokat várunk), a jövő év eleji felhozatal az, ami igazán durva. Jön a South Park: The Fractured but Whole, a For Honor, márciusban pedig a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is befut.

A fenti videóban azt nézhetjük meg, hogy a Wildlands El Pozolero küldetését hogyan gyűri le a csapat lopakodva, óvatosan, kihasználva a környezet lehetőségeit, a sötétséget. Láthatjuk továbbá, milyen szépen csillognak az esőcseppek a bokrokon és a háztetőkön, valamint hogyan oszlanak el a szerepek. 

A Wildlands PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, a tervek szerint március 7-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)