Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - az egyik gyűjtőiben headset is lesz

|

Három különleges kiadásban vásárolhatjuk majd meg a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlandst.

Hirdetés

Az új videóval együtt a Ubisoft bejelentette, mit kínál azoknak, akik nem érik be a Ghost Recon Wildlands alapváltozatával. 

Az előrendelők mindenképp megkapják a The Peruvian Connection nevű bónuszküldetést, ami a többiek számára várhatóan később pénzért lesz beszerezhető. A következő szint a Gold Edition, ebben a játék egy példánya, egy Season Pass, és a Digital Deluxe Pack található, mely utóbbi egy fegyvert, egy motort, 3 emblémát, 3 fegyverfestést, 3 karaktertestreszabási tárgyat és egy XP boostert tartalmaz. A Digital Deluxe Pack a Deluxe Editionnek is része, amiben nincs Season Pass, van viszont egy térkép és a betétdalokat tartalmazó lemez. 

Mindennek a csúcsa a Calavera Collector's Case, melyben a Ghost ügynökök headsetjének PC-vel, Xbox One-nal és PlayStation 4-gyel is kompatiblis replikája, egy Santa Blanca Cartel koponya, egy bolíviai szütyő, 3 képeslap, illetve egy térkép és a soundtrack kapott helyet. 

Árazásról még nincs információnk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)