Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ilyen újításokat hoz a következő frissítés

|

A Ubisoft bejelentette, hogy milyen újdonságok várhatóak a Tom Clancy's The Division következő nagy frissítésében, ami a PvE és PvP játékot is átalakítja majd.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Ubisoft egy livestream keretén belül hozta nyilvánosságra, hogy mit várhatunk a Conflict névre keresztelt csomagtól. Ha lemaradtatok a bejelentésekről, most összefoglaljuk a legfontosabb újításokat.

Az 1.2-es patch egyik újdonsága a Search&Destroy névre keresztelt küldetés lesz, amit az óvóhelyeken vehetnek majd fel az ügynökök, miután teljesítették az összes küldetést az adott zónában.  Először is ki kell iktatnunk néhány NPC-csoportot, majd a safe house-ban felvennünk a Target Intel névre keresztelt valutát, amiből új küldetéseket vásárolhatunk. A küldetéseket bármennyiszer teljesíthetjük, de mivel egyes zónák értékesebbek lesznek, folyamatosan ingáznunk kell köztük.

A Ubisoft szerint egyszerre egy zóna kap majd "kritikus" jelzőt, itt extra kreditet kapunk. A krediteket beválthatjuk új küldetésekre, amelyekben egy-egy fontos NPC-t kell kiiktatnunk. Ezekből hat napi és négy heti küldetés lesz, utóbbiak legyűréséhez valószínűleg több ügynök kooperációjára lesz szükség. Ezek közt is lesznek kimagasló nehézségűek, amelyek jobb lootot dobnak, azonban ha elbukjuk a küldetést, újra meg kell azt vásárolnunk.

Szintén a PvE tartalmat erősíti majd a Clear Sky incursion, amelynek challenge módja egy héttel a hard mód után válik elérhetővé.

Átalakul a Dark Zone is, köszönhetően néhány új mechanizmusnak. Mostantól nemcsak más játékosok lelövésével válhatunk tövényen kívülivé, hanem levághatjuk a már felakasztott csomagokat is, amiket így szabadon elvihet bárki. Így a jövőben nem lehet csak feldobni a táskát és elszaladni, meg is kell védeni a helikoptert, ami további feszültséget szül majd a játékosok közt.

Emellett lesznek zárt ládák is, amikben attól függően változik a loot minősége, hogy milyen NPC dobta őket, így kék fegyverektől egészen a szett darabokig bármi lehet bennük. Ezek tartalmát csak azután ismerjük meg, hogy kivittük őket a helikopterrel.

Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)