Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ismét leállnak a szerverek

|

A napi küldetésekkel kapcsolatos bug miatt újra pihenni mennek a Tom Clancy's The Division szerverei.

Hirdetés

A készítők úgy döntöttek, a mai napon is beiktatnak egy viszonylag gyors szerverleállást annak érdekében, hogy javítani tudják a Tom Clancy's The Division hibás napi küldetéseit.

Hazai idő szerint ma 11 órakor leállnak a Tom Clancy's The Division szerverei. A tervek szerint nem olyan hosszú ideig, mindössze csak két órán át kell nélkülöznünk a játékot, viszont miután újra megnyílnak a szerverek, már gond nélkül le lehet tolni a napi küldetéseket. Nincs szerencséje a Massive csapatának ezekkel a küldetésekkel, hiszen hasonló hiba lépett már fel áprilisban, illetve május elején is. Azért is különösen kellemetlen ezeknek a küldetések a hibája, mivel a legtöbb játékos ezekből a missziókból szedi össze a hőn áhított Phoenix Crediteket, amik a játék legfontosabb fizetőeszközei. Úgy tűnik az 1.2-es frissítéssel is főleg csak a baj van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)