Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ismét sokan játszanak vele

|

A Tom Clancy's The Division javításával jó munkát végzett a Ubisoft Massive és a legújabb DLC, a Survival is izgalmasra sikerült, így visszaszállingóznak a játékosok.

Hirdetés

A kezdeti problémák óta rengeteget fejlődött a Tom Clancy's The Division, ez nem vitás. Az 1.4-es javítással a Ubisoft Massive végképp rendbe rakta a dolgokat, majd az 1.5-ös frissítéssel és a nemrég megérkezett Survival DLC-vel már egy biztosabb alapokra építkezhetett, ezt pedig értékelik a felhasználók is. 

A Ubisoft egyik alelnöke, Anne Blondel-Jouin a PCGamesN-nek nyilatkozva elárulta, hogy rendkívül elégedettek azzal, amit a fejlesztőcsapat elért a The Divisionnel, ugyanis az 1.4-es patch megjelenése után a napi aktív játékosok száma visszaállt arra a nagyságrendre, mint amekkora a játék megjelenésekor volt, méghozzá azért, mert a játékosokat lenyűgözte a javítás. Blondel szerint ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a felhasználók rájöttek: nem beszélnek mellé, amit megígértek, azt véghezviszik és rengeteg időt szántak rá, hogy megoldást találjanak azokra a problémákra, amiket a közösség jelzett nekik. 

A Ubisoft nem közölt konkrétumokat arról, hogy mennyi is pontosan jelenleg a The Division felhasználótábora, de ez így is elismerésre méltó teljesítmény (amihez mellesleg szerény személyem is hozzájárult nemrég egy példánnyal). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)