Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ezért állnak megint a szerverek

|

A szerverkarbantartás mellett egy frissítés is érkezik, ami remélhetőleg orvosolja majd a kimaradó napi küldetések problémáját.

Hirdetés

Tudjátok miért nem voltak április 31-én napi küldetések? Mert az április csak 30 napos. Ez így elsőre egy nagyon béna viccnek tűnik, a Division kódjába azonban még mindig be vannak égetve a napi küldetések, és bizony senkinek nem tűnt fel, hogy április 30. után nem 31. jön, ezért a napokban megint hoppon maradtak a játékosok.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a kedd délelőtti karbantartást áthelyezik egy megfelelőbb időpontba, és bár a küldetések és egyéb nagy volumenű dolgok továbbra is kedden frissülnek majd, a szervereket csütörtök délelőtt állítják le. Kivéve akkor, ha épp szerdán, mint mondjuk ma is.

A karbantartás durván délig tart majd, a fájlokat pedig a szerveren frissítik, így a módosításokat nem fogják észrevenni azok, akik a kódban turkálnak. Ahogy lenni szokott, déltől ismét State of the Game streamet tartanak a srácok, érdemes benézni, hátha megosztanak néhány okosságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)