Hirdetés

Tom Clancy's The Division - már majdnem sikerült kijavítani az Incursiont

|

Folyamatosan foltozgatja a Massive a Division kódját, de még mindig nem tökéletes a dolog. A tegnapi patch szerencsére sokat javít a helyzeten.

Hirdetés

Tegnap este egy rövid időre ismét le kellett állítani a Tom Clancy's The Division szervereit, hogy eszközölhessenek néhány módosítást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a játékosok jelentős része különböző glitchekkel farmolja a Falcon Lost incursiont. A bosst előbb sebezték a golyók, amikor azt kijavították, akkor a játékosok bombákra váltottak. Mikor átalakították a szobát, elkezdték kintről lőni az APC-t. Most már elvileg csak a C4 sebzi a bosst.   

A tegnapi leállás során nem ezt, hanem másik két égető problémát orvosoltak. Az egyik a játékosok dupla élesztése, aminek köszönhetően előfordulhatott, hogy ha lelőttél valakit a Dark Zone-ban, az magától talpra állt, ami minimum idegesítő. A másik a korábban már említett talent-stackelés, amivel végtelen DPS-t lehetett elérni. Az elmúlt napokban annyian cserélgették oda-vissza a fegyvereiket megállás nélkül, hogy emiatt voltak instabilak a szerverek. Gondolhatjátok, hogy nem csak ketten csinálták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)