Hirdetés

Tom Clancy's The Division - már most rekordokat dönt

|

Az első napos eladások tekintetében több rekordot is megdöntött a Ubisoft új játéka.

Hirdetés

Az egész szerkesztőség menthetetlenül ráfüggött a Tom Clancy's The Divisionre. Ha éppen nem együtt kalandozunk a New Yorkban, akkor biztos, hogy a játékról beszélgetünk és azt ecseteljük a másiknak, hogy milyen sérelmek értek bennünket a Dark Zone-ban. A Ubisoft nyilatkozata alapján pedig nem csak mi, hanem az egész világ The Division lázban ég.

A kiadó közleményt adott ki arról, hogy a kedden elstartoló The Divisiont már "játékosok milliói" nyúzzák. Pontos számokat nem árultak el, de azért a millió fölötti nyitónap mindenképpen hatalmas siker. Azt is közölték, hogy a The Division lett a kiadó legjobban fogyó játéka az első 24 óra tekintetében. Ezzel a 2014-es Watch Dogsot taszította le a trónról, melynek egyébként 4 millió példánya találta gazdára a megjelenés utáni első héten. Így már három játékkal képviseli magát a Ubisoft a játékipar eddigi négy legjobban startoló új brandje között (még a már említett Watch Dogs és a 2007-es Assassin's Creed szerepel itt), de az első helyet még így sem sikerült elhódítania. Azt a 2014-ben megjelent Destiny birtokolja.

A Tom Clancy's The Division egy másik rekordot is magáénak tudhat, ez lett a kiadó legtöbbször letöltött teljes játéka mindhárom platform (PC, PlayStation 4 és Xbox One) tekintetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)