Hirdetés

Tom Clancy's The Division - el kellett halasztani az új Incursion nehezebb fokozatát

|

A Massive úgy találta, néhány új bug ismét túl könnyen juttathatott volna loothoz néhány játékost a Tom Clacy's The Divisionben, ezért elhalasztották a Clear Sky Challenging fokozatának bevezetését.

Hirdetés

A Massive csapatának továbbra sincs könnyű dolga a Tom Clancy's The Division támogatásával, ugyanis miután az 1.2-es frissítés is hozott magával új bugokat, egy új patch kiadását el is kellett halasztania a stúdiónak. Elmondásuk szerint a játék új verziója olyan hibákat hordozott magában, amiket kihasználva ismét a tervezettnél sokkal könnyebben teljesíthettek volna bizonyos küldetéseket a játékosok.

Mivel nem sikerült élesíteni a patchet, hamarabb véget ért a játék karbantartása is, de ez valószínűleg nem sok játékost kárpótol. Ez a frissítés hozta volna el ugyanis a második Incursion, a Clear Sky névre hallgató misszió nehezebbik, Challenging fokozatát is.

Egy másik idegesítő hibát viszont sikerült kijavítani a Tom Clancy's The Division Xbox One-os változatában. A duplázódott interfészt eltüntető javítócsomag elég nagyra sikerült, ugyanis 2,8 GB-nyi adatot kell letölteniük azoknak, akik ezzel a verzióval játszanak.

A Division állapotáról szóló rendszeres stream legújabb kiadásában a fejlesztők többek között megköszönték a játékosok türelmét, amire még egy darabig szükségük lesz, ugyanis nem tudták megmondani, mikor élesedhet a most elhalasztott patch.

Mit gondoltok, jól döntöttek a fejlesztők, vagy hasonlóan a túl lassan frissülő MMO-khoz, lassan elszivárognak a játékosok a Divisionből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)