Hirdetés

Tom Clancy's The Division - végigvittük az első raidet! (videó)

|

Folytatódik GameStart Tom Clancy's The Division sorozatunk, melyben most a tegnap bekerült raidnek, a Falcon Lostnak vágunk neki.

Hirdetés

Rossz kifogás volna azt mondani, hogy azért nem került fel előbb a Tom Clancy's The Division GameStart 3. része, mert amikor megjelent a legújabb patch és játszhatóvá vált a Falcon Lost Incursion, épp dolgoztunk. De hát tényleg így volt.

Tegnap este azért Kaci, Daev és a két Feri nekivágtak az új kihívásnak, és ugyan nem elsőre, de viszonylag hamar, röpke 40 perc alatt megbirkóztak vele. A Falcon Lostban a feladat, hogy egy teremben elintézzünk 15 hullámnyi ellenfelet, és felrobbantsunk egy csak bombákkal, csak megadott időpontokban sebezhető APC-t. Nem könnyű, viszont vadonatúj, sötétzöld színű felszerelések járnak érte, amik értékes extrákat adnak. Az alábbi videóból sok mást is megtudhattok a raidről, és megnézhetitek, hogyan csinálja végig egy összeszokott csapat.

Iratkozzatok fel csatornánkra további videókért:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)