Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ma jönnek az új öltözékek

|

A Ubisoft harmincadik születésnapjának alkalmából a The Division játékosai új ruhákba öltöztethetik karaktereiket.

Hirdetés

Aki játszott a Rainbow Six: Siege-dzsel, már megkapta a három ajándék öltözék egyikét, a többbiek viszotn csak mától viselhetik az osztag ruházatát.

A mai karbantartást követően elérhetővé váltak a jutalmak, amiket az Inventory -> Store -> Ubisoft Rewards Club fülön találtok meg. A Siege-es mellett egy Ghost Recon Wildlands és egy Splinter Cell témájú felszerelés választható. Azon túl, hogy jól néznek ki, semmilyen extrát nem nyújtanak, de aki unja már, hogy lila pulóverben mászkál, mindenképp éljen a lehetőséggel. 

A Ubisoft szülinapi ünneplése részeként egyébként minden hónapban egy ingyen játékot is kapnak a PC-sek. Azt se hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)