Hirdetés

Tom Clancy's The Division - megváltozik a heti karbantartás

|

Ma reggel nem fognak leállni a The Division szerverei, a Ubisoft átszervezte egy kicsit a rendszert.

Hirdetés

Viszonylag kevés aktív munkavállaló vagy iskolás ér rá kedden délelőtt a The Divisionnel játszani, így a 9-től délig tartó időszak tökéletes volt a szerverkarbantartásra, mire hazaértünk vagy szabaddá tettük magunkat, zavartalanul játszhattunk a játékkal.

Az időszak nem változik, de a nap igen: ezentúl csütörtökönként fognak szünetelni a szerverek, hogy a Ubisoft elvégezhesse és életbe léptethesse a szükséges javításokat. Ettől függetlenül a heti feladatok és jutalmak ugyanúgy keddenként változnak, és reméljük, tényleg változni is fognak. 

A Ubisoft még mindig nem kezdett semmit azokkal, akik glitch-eket kihasználva jutottak igazságtalan előnyhöz, és akik miatt sokak számára élvezhetetlenné vált a játék. Remélhetőleg a következő, májusban érkező, Conflicts nevű ingyenes frissítéssel már nem lesznek bajok, a Season Pass-szal is megvásárolható csomagok estetében meg főleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)