Hirdetés

Tom Clancy's The Division - csúnyán megbüntetik a csalókat

|

Amíg végleges megoldást nem találnak a bugok kiirtására, addig beépítenek egy rendszert, ami megtalálja a hibák kihasználóit.

Hirdetés

A Ubisoft szépen lassan halad afelé, hogy a Tom Clancy's The Division az end-game kalandorok számára is játszható legyen. Sajnos nem elég gyorsan érkeznek a javítások, de legalább már van egy rendszer, ami kiszűri a csalókat.

"Beépítettünk egy új csalásérzékelő motort, aminek segítségével könnyedén beazonosíthatjuk a szabálysértő játékosokat" - írta a Massive Entertainment. Elmondásuk szerint az új rendszer több csalót talált az előző hét során, mint a Massive munkatársai összesen a megjelenése óta. Nemcsak hogy borzasztóan egyszerűen találják így meg a csalókat, és azokat, akik kihasználják a játék hibáit, de durvábban is fogják büntetni őket. Ezentúl az első kihágásért két hét kitiltás jár, második alkalomra pedig végleges a ban.

A fejlesztők megígérték, hogy igyekeznek majd olyan gyorsan reagálni a hibákra, amennyire csak lehetséges, viszont azt is szeretnék, ha a játékosok tisztán látnák, hogy amit csinálnak, az nem helyes. "Ha egy bug bekerül az éles verzióba, és az előnyhöz juttathatja a játékosokat, akkor nekünk képesnek kell lennünk reagálni erre, viszont el kell tántorítanunk a felhasználókat is attól, hogy ezt kihasználják."

Az ismert bugokat kijátszó ügynököket attól függően büntetik majd, hogy mekkora előnyhöz jutottak ezzel, és hogy hányadszor használták ki a játék egy hibáját. Mi azt javasoljuk, hogy ne nagyon trükközzetek, mert könnyen odalehet a tizensokezer forintos felhasználói fiókotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)