Hirdetés

Tom Clancy's The Division - Xbox One-ra hamarabb érkeznek a kiegészítők

|

Az Xbox One-osok már rég játszanak majd a kiegészítőkkel, mire azok PlayStation 4-en elérhetővé válnak.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt nagy port kavart az Xbox One tulajdonosok körében, hogy az eddig exkluzívként hirdetett Quantum Break PC-re is megjelenik. Azért ettől függetlenül nem rossz dolog Xbox One tulajdonosnak lenni, különösen akkor, ha a Tom Clancy's The Divisionről van szó.

A Microsoft és a GameStop egy közös videóval próbálja fokozni a hangulatot. Elutaztattak négy GameStop alkalmazottat New Yorkba, ahol egy direkt erre a célra berendezett helyen próbálhatták ki a The Divisiont és mesélhettek az élményeikről. A videóban két dolog fogta meg igazán a figyelmünket, és Larry Hyrb ingje csak a második a fontossági listában.

A videóban 2:40-nél elhangzik egy elég fontos információ, mely szerint a Tom Clancy's The Divisionhöz érkező tartalom 30 nappal korábban elérhető lesz Xbox One-on, mint a Sony platformján. Hogy a PC-vel mi a helyzet az egyelőre nem derült ki. 30 nap nem a világ, de azért így sem vagyunk felhőtlenül boldogok, hiszen ezek az időszakosan exkluzív tartalmak általában csak feszültséget szülnek a játékosok közt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)