Hirdetés

Tomb Raider: Underworld - Csúszik a Beneath the Ashes DLC

|

A holnap esedékes, második Tomb Raider: Underworld kiegészítő megjelenését bizonytalan időre elhalasztották.

Hirdetés

A holnapra betervezett Tomb Raider: Underworld letölthető tartalmak megjelenése meghiúsult, ugyanis váratlan technikai problémák jelentkeztek, számolt be legfrissebb híreiről az Eidos. Kizárólag Xbox 360 rendszerekre érkezett volna a Beneath the Ashes névre hallgató csomag, melyben Lara Croft két vadonatúj pályán keresztül mutogathatta volna elképesztő akrobatikus tudományát. A február tizedikére időzített DLC esetében nem tudni, hogy melyik fél hibázott, habár a hivatalos közlemény az Eidos vállalatát terheli. Nem győznek elégszer elnézést kérni a kialakult helyzet miatt. Ígértünk szerint, amint megoldják a felmerült problémát azonnal feldobják a LIVE tartalommegosztó szerverire Tomb Raider: Underworld kiegészítőjüket.

tr.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)