Hirdetés

Tomb Raider: Underworld - Dátumot kapott a két DLC

|

Február és március ugyanazon napján debütálnak a Tomb Raider: Underworld letölthető tartalmak. Azaz pályák.

Hirdetés

Bedátumozták a Tomb Raider: Underworld letölthető tartalmait, a kizárólag Xbox 360 rendszerekre megjelenő Beneath the Ashes és Lara's Shadow eltérő időpontokat kapott. A Beneath the Ashes február tizedikén, míg a második csomag kerekeken egy hónappal később március tizedikén került forgalomba. Egyelőre semmilyen információkkal nem szolgáltak az Eidos illetékesei tartalmaik árfekvését illetően, azonban egyik szóvivőjük elmondta, hogy versenyképes díjszabással készülnek, bár döntést még nem hoztak. Az asztali és PlayStation 3 rendszereken való debütálás lehetőségének búcsút inthetünk, bár a Microsoft konzoljával rendelkező Underworld tulajdonosok feltehetőleg örömmel fogadják majd a tartalmakat, melyeket könnyen magával ránthatott volna a Crystal Dynamics stúdiót érintő elbocsájtási hullám.

lara_fhot.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)