Hirdetés

Brit játékeladási toplista: a Ratchet & Clank az élre tör

|

Az új PlayStation 4-exkluzív csoda rengeteg játékost magával ragadott. Egyenesen a brit lista élére került a Ratchet & Clank, csúszik le a Dark Souls III.

Hirdetés

A Sony és az Insomniac Ratchet & Clank játéka elfoglalta az első helyet az Egyesült Királyság Top 10-es listáján, ami az április 30-ig tartó hét legkelendőbb játékait foglalta össze. Az adatot szolgáltató Chart-Track elmondása szerint a legutóbbi Sony-exkluzív játék, ami első helyre került a Last of Us volt még 2014-ben.

A listán még előrébb került a Call of Duty: Black Ops 3 egészen a 2. helyig. Ennek még talán nincs köze a CoD hypehoz, hiszen a lista később zárt le, mint ahogy az első Call of Duty: Infinite Warfare anyagok befutottak volna. Inkább csak lehet az ok, hogy lankad a Dark Souls III őrület, a CoD pedig minden közutálat ellenére jól tartja magát a listákon.

  1. Ratchet & Clank
  2. Call of Duty: Black Ops 3
  3. Dark Souls 3
  4. Tom Clancy's The Division
  5. EA Sports UFC 2
  6. Lego Marvel Avengers
  7. FIFA 16
  8. Grand Theft Auto V
  9. Far Cry Primal
  10. Dirt Rally

Ti melyik címeket szereztétek be a Top 10-es listáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)