Hirdetés

Az 5 legjobb erdőben játszódó játék

|

Nem csak néhány zseniális erdei helyszínt idézünk fel ebben a listában, de még egy izgalmas eseményre is meghívunk titeket!

Hirdetés

Manapság rengeteg játék van, ami hihetetlenül kidolgozott városokban vagy akár lenyűgöző fantasy világokban játszódik, viszont annál kevesebb, ami beéri egy egyszerű, de annál inkább hangulatos és ismerős helyszínnel. Pedig rengeteg potenciál van egy erdőben, hiszen egy ilyen környezet legalább lehet annyira ijesztő, mint amennyire izgalmas. Nézzünk is meg pár olyan játékot, ami nagyot tudott alkotni egy erdőben!

The Forest

Szinte biztos vagyok benne, hogy ennek a játéknak a szereplése nem okoz nagy meglepetést azoknak, akik elolvasták a cikk címét. Az Endnight Games túlélőhorror játéka 2014-ben vált először kipróbálhatóvá, azóta pedig a műfaj egyik legnépszerűbb darabjává nőtte ki magát, amit nagyban köszönhet a jól eltalált hangulatnak.

Ori and the Blind Forest

Ez a lélegzetelállító indie játék 2015 egyik legjobbja lett, nem véletlenül. A fejtörékkel tarkított platformer egy gyönyörű erdőben játszódik, amelyet nekünk kell felfedeznünk. A fantasztikus sztori mellett szemet gyönyörködtető látvány és csodálatos zene is vár mindazokra, akik fejest ugranak a kalandba.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Múltkor már a zenéje kapcsán is emlegettük Hideo Kojima legendás alkotását, pedig a játékról is van miért beszélni. A történet szinte egész végig egy erdőben játszódott, ahol különböző vadállatokat elfogyasztva kellett életben tartanunk Snake-et.

Don't Starve

Többféle terepen is nyomulhatunk erre a Tim Burton filmekre emlékeztető túlélőjátékban, de a legtöbb embernek valószínűleg még így is a sötét és vérfagyasztó erdők jutnak eszébe, ha meghallja a Don't Starve nevét. Az utóbbi évek egyik legjobb indie játéka, mindenképpen megérdemel egy próbát a műfaj rajongóinak.

Alan Wake

Az alkotói válságban szenvedő író rémisztő kalandja egy kisvárosban kezdődik, de az időnk nagyrészét mégis a várost körülvevő erdőben töltjük, ami érthető, hiszen a sötétség erői itt tudnak a leghatékonyabban elbújni az ördögi elemlámpák és fényszórók elől.

Ha ezek a játékok meghozták a kedveteket egy valódi erdei túrához (ami valószínűleg nem lesz ennyire para), akkor csatlakozzatok a Chio Mozdul Gamer csapatához és gyertek el egy erdei túrára a Normafánál! A program maga ingyenes, viszont a versenyen való részvétel regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tudtok megtenni.

Chio Mozdulj Gamer - Gamerek az erdőben

Időpont: 2016 október 22., 9:00-14:00
Helyszín: Normafa, Budapest, Jánoshegyi út, 1121
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)