Hirdetés

Torment: Tides of Numenera megjelenés - februárban utazunk a jövőbe

|

Brian Fargo és csapata végre elárulta, mikor kaphatjuk kézhez következő játékukat, a Torment: Tides of Numenera megjelenésétől pedig már csak néhány hónap választ el.

Hirdetés

A korai hozzáférésű változat vásárlói már pörgethetik a Torment: Tides of Numenerát, de amint nemrég kiderült, nem kell már nagyon sokat várnia azoknak sem, akik a teljes változatot szeretnék már nyüstölni.

Az inXile-nak már csupán néhány hónapra van szüksége a Planescape: Torment szellemi utódjának befejezéséhez, így el is árulták, hogy február 28-án már meg is jelentik a klasszikus CRPG-ket idéző legújabb alkotásuk. A kiadóként csatlakozó Techland pedig elárulta, hogy a Torment: Tides of Numenera kap egy különleges Day One kiadást is, ami (ahogy azt a fenti videón is láthatjátok) a gyűjtői kiadás tartalmának egy részét rejti magában. Így közvetlenül a rajt után ebben az esetben is egy elég értékes csomagot kapunk kézhez, csak úgy mint a műfajukban nagyon hasonló Pillars of Eternity, vagy a Tyranny esetében.

Ti melyik közelgő szerepjátékot várjátok legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)