Hirdetés

Torment: Tides of Numenera - konzolokra is jön a Planescape: Torment utódja

|

Az izometrikus nézetű RPG-k népszerűek konzolon, úgyhogy az InXile Entertainment a Techland segítéségével elhozza a Torment: Tides of Numenerát PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés

A Techland számára a Dying Light meghozta az igazi sikert, most már bátran mernek belefogni mindenféle projektekbe (mint a Pure Farming 17, amivel a farmos játékok műfaját akarják megreformálni). Kiadóként hat játékot terveznek forgalomba hozni, ezek egyike a Torment: Tides of Numenera.

Eredetileg csak a játék kiadását vállalták el, viszont a PS4-es és Xbox One-os változatok készítésébe is besegítenek. A fejlesztést nagyrészt még mindig az InXile Entertainment végzi. A Tides of Numenera egyébként azért jön PC mellett két további platformra, mert a csapat másik játéka, a Wasteland 2: Director's Cut nagy siker lett.

A Torment: Tides of Numenera megjelenés 2017 elejére várható, hacsak nem halasztják még tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)