Hirdetés

Torment: Tides of Numenera - a harcrendszert mutatja be az új trailer

|

Ugyan az RPG-k veteránjainak nem sok újdonságot mond majd a Torment: Tides of Numenera trailerének narrátora, a látvány miatt nekik is érdemes megnézni az új előzetest.

Hirdetés

Nemrég egy kifejezetten egyedi trailerrel kóstolhattunk bele a Torment: Tides of Numenera hangulatába, most viszont egy szokványosabb kedvcsinálóval jelentkeztek a készítők. Ezúttal a harcrendszerrel ismerkedhetünk meg, egészen az alapoktól.

Ugyan a három percnél kicsit hosszabb videóban az olyan, nagyon alapvető dolgokat is elmagyarázza nekünk a narrátor, hogy az XP-pontok gyűjtésével léphetünk szintet, vagy hogy a képességeink mellett a felszerelésünk fejlesztése is fontos, érdemes belenézni a videóba. Ugyanis a Torment: Tides of Numenera olyan sajátosságai is szóba kerülnek, mint a rendkívül erős, de egyben veszélyes varázstárgyak, a Cypherek, a harc előtt és közben is felbukkanó békés rendezési lehetőségek, vagy a halál utáni játékelemek, amik után simán visszatérhetünk az életbe.

Mit szóltok a Torment harcrendszeréhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)