Hirdetés

Total War: Warhammer - 4K-s, 360 fokos trailerrel készülünk a harcra

|

Nagyon szeretnénk, ha a jövőben minden trailert ilyen formátumban kapnánk meg.

Hirdetés

A mai napon jelenik meg a Total War: Warhammer, és amíg számolgatjátok a háborúig hátralévő órákat, addig nézzétek meg a fenti, csodálatos trailert. Akinek van otthon egy VR szemüvege, az most pattintsa is fel a homlokára.

Ha még nem nyomtad volna meg a Play gombot, akkor erősen javasolt ezt megtenned. A trailer felbontását egészen 4K-ig lehet feltolni, és ha ez még önmagában nem lenne elég, akkor próbáld meg elhúzni a képet valamerre. Folyamatosan forgathatod a kamerát, és láthatod, hogy feletted, alattad mi történik a csatatéren.

Nagyon reméljük, hogy a jövőben még több ilyen trailert kapunk. Addig is még eljátszunk a Total War: Warhammerrel, ami PC-n órákon belül játszható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)