Hirdetés

Total War: Warhammer - megjelent a Blood for the Blood God DLC

|

Repülő végtagok és fröcsögő vér a brutális DLC-ben, ami nem kíméli egyik frakció katonáit sem.

Hirdetés

Gargoyle-ok tépik szét a még rángatózó katonákat, ogrék dobálóznak hullákkal, és vérben úsznak a csataterek. Megjött a Total War: Warhammer legfrissebb DLC-je, ami kicsit megbontja a gyerekbarát hangulatot.

A DLC hozzáadja a játékhoz a gore lehetőséget, amit ha bekattintotok, akkor a végtagok elrepülnek, és vér tapad majd a kalapácsokhoz. Óvatosságra intenénk a galamb lelkű stratégákat, mert itt bizony emeletes szörnyek harapják le emberek fejét.

Az add-on letöltéséért 2,5 eurót (~ 800 Ft) kell leszurkolni a kasszánál. Fent megnézhetitek a launch trailert (ami a tegnapi szivárgás után már hivatalosan is kint van), de az érzékenyebb lelkűek nyugodtan hagyják ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)