Hirdetés

Total War: Warhammer - fenevadak támadnak az új DLC-ben

|

A Warhammer világába kalauzoló stratégia legfrissebb letölthető csomagja, a Call of the Beastmen előzetese mellett megjelenési dátumot is kapunk. Ígéretesnek tűnik az új DLC.

Hirdetés

Mostanra már nem kérdés, hogy jó ötlet volt-e a Total War játékokat jegyző The Creative Assembly csapatát megbízni egy, a Warhammer univerzumába ágyazott stratégia megalkotásával. A Total War: Warhammer nemcsak a legjobban fogyó darabja a szériának, de idehaza is sokan ruháztak be rá.

A Blood for the Blood God DLC után felbukkant a legújabb letölthető tartalom előzetese, amit feljebb görgetve meg tudtok tekinteni. Jelenleg kevés az információ a DLC-vel kapcsolatban, sejthetően egy (a videóban is látható) új frakcióval bővíti majd az alapjátékot.

A Call of the Beastmen július 28-án fog megjelenni, előtte viszont, július 19-én egy gameplay videó keretén belül tudhatunk meg többet a hamarosan érkező DLC-ről.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)