Hirdetés

Total War: Warhammer - varázslókat reggelizik a most bemutatkozó szörnyeteg

|

Hamarosan megérkezik a Total War: Warhammer DLC-je, ami a Káosz Bestiákat is elhozza a játékba, így a legújabb trailer az ő egyik félelmetes egységüket mutatja be.

Hirdetés

A fejlesztők még a Total War: Warhammer készítése közben elárulták, hogy több különböző frakcióra választják szét a Káosz erőit. Így a megjelenéskor Norsca törzsei mellett a Chaos Warriors Race Packkel játszható fajként is bekerültek a Warhammer Fantasy legnagyobb gonosztevői. Most egy újabb csoport csatlakozik hozzájuk, a Beastmen faj pedig szintén néhány durva egységgel támad majd.

A fenti traileren most ezek közül a Cygort mutatta be a Total War: Warhammer csapata, ami egy mágiára éhező óriási szörnyeteg. Mivel egyetlen szemével kizárólag a varázserővel rendelkező dolgokat látja, fegyverként általában rúnákkal díszített kődarabokat használ, amiket templomokból és más rituálék helyszínéről szerez meg. A legkedveltebb célpontjai pedig a mágusok, akiknek lelkénél semmi másra nem vágynak ezek a lények. A Call of the Beastmen szerencsére a viszonylag borsos ár ellenében nem csak ehhez hasonló részletességgel kidolgozott csúnyaságokat ígér, hanem a Káosz Bestiák egy saját kampányt is kapnak majd július 28-án, mikor megjelenik a DLC.

Ti melyik frakciót látnátok még szívesen a Total War: Warhammerben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)