Hirdetés

Total War: Warhammer - rengeteg ingyenes tartalom érkezik a héten

|

A Total War: Warhammer rajongók rengeteg tartalmat kapnak akkor is, ha egyébként meg sem veszik a legfrissebb DLC-t.

Hirdetés

A Total War: Warhammer első nagy DLC-je, a Call of the Beastman csütörtökön jelenik meg, de ettől függetlenül is mindenki kap ingyen cuccokat, köszönhetően az érkező tartalmi frissítésnek.

Szedjük is össze, hogy mi fért bele a Total War: Warhammer Update 2-be:

- Egy új hős, és egy új hátas
- Egy teljesen új MI irányította ellenséges faj
- Új többjátékos lehetőségek
- Új többjátékos és custom térképek
- Feloldható Lord a többjátékos csatákhoz

Az új hős egyébként az Amber Wizard, akinek egy saját Amber griffje van hátasként. Az új ellenséges frakció természetesen a Beastman, akiket irányíthattok is, ha megvásároljátok a DLC-t.

Egyébként a többjátékos mód rengeteg újdonságot kap, például a lehetőség, hogy átalakíthassuk a Lordokat és hősöket. Aki úgy döntene, hogy megvásárolja a Call of the Beastman DLC-t is, annak 17,50 eurót (~5000 Ft) kell a kasszánál hagynia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)