Hirdetés

Total War: Warhammer - Káosszal a Birodalom ellen (videó)

|

A Káosz harcosai a Birodalom védelmezőivel csapnak össze a Total War: Warhammer új, 18 perces gameplay videójában.

Hirdetés

Ha a mi világunk szempontjai szerint nézzük, egy baj van a Káosz sereggel: csak azok irányíthatják őket, akik előrendelik a játékot, vagy később megvásárolják a Chaos Warriors Race Pack DLC-t.

Ugyanakkor aki a Custom Battle módban játszik, nyugodtan játszhat ellenük, csak velük nem lehet menni. Nem sok értelme van, ugye? Mindegy is, ne rágódjunk ezen, a The Creative Assembly tudja, mit csinál, és egyébként is annyi tartalmat pakol a Total War: Warhammerbe, hogy igazán el lehet lenni az extra csomag nélkül is. Az alábbi videóban azért megnézhetjük, hogyan csatáznak Karl Franz és Archaeon seregei Norsca fagyos vidékein, illetve milyen egységekkel támad egyik és másik csapat. Ha van 18 szabad percetek, töltsétek el ezzel.

A Total War: Warhammer május végén jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)