Hirdetés

Total War: Warhammer - nagyon sok ingyenes tartalom jön

|

A The Creative Assembly elárulta, milyen ingyenes tartalmakat tervez a Total War: Warhammer megjelenése utáni hónapokra. Lesz mivel játszani.

Hirdetés

Nem idegen a Total War sorozattól, hogy részei a megjelenés után még hónapokon át gyarapodnak. A Total War: Warhammerhez vásárolhatunk is extra tartalmakat, de aki nem akar még pluszban költeni, az sem marad újdonságok nélkül.

Jelenlegi tervek szerint az év végén bekerül egy új játszható faj a maga lordjaival, tárgyaival, questjeivel és egységeivel, de addig is jönnek még egységek, hősök, lordok, miegymás. A menetrendet az alábbi képen láthatjátok, ez persze változhat.

Aki szívesen fizetne, többféle csomagra számíthat. A Lord Packekben darabonként két, saját questekkel, kampánybónuszokkal és questtárgyakkal rendelkező legendás lord, két tábornok, egy új egység, illetve elit egységek kapnak helyet. A Race Packek új fajokat adnak a kampányhoz és a többjátékos módhoz, míg a Campaign Packek ezen felül Challenge kampányokkal bővítik a játékot. Azért az alapjátékban is lesz párszáz órányi tartalom, úgyhogy ne aggódjatok, nem maradtok ki semmiből, ha nem költekeztek ész nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)