Hirdetés

Total War: Warhammer - tudj meg mindent a mágiáról!

|

Természetesen a legádázabb harcosok mellett a mágia segítségével is komoly pusztítást okozhatunk majd a Total War: Warhammerben, amit most részletesen bemutattak a fejlesztők.

Hirdetés

Alig több mint egy hét van hátra a Total War: Warhammer megjelenéséig, a fejlesztők pedig szerencsére nem titkolnak szinte semmit a játék kapcsán, így a különböző kiváló hír mellett egy csomó videót is láthatunk róla. A rendszeres livestreamek mellett ezúttal egy előre megszerkesztett bemutatót kaptunk a mágia játékbeli szerepéről.

Ismét bemutatták például, hogy a Warhammer világához hűen a mágia szeleitől függ, mennyi erőforrásunk áll majd rendelkezésre a különböző varászlatok aktiválásához, amik minden provinciában más-más erősséggel fújnak, de különböző trükkökkel felerősíthetjük őket. Bemutattak néhány konkrét spellt is, így láthatjuk, hogy a hagyományos sebző varázslatok mellett lesznek buffok, debuffok és a vámpírhercegeket irányítva még új egységeket is megidézhetünk a Total War: Warhammerben.

A videóban láthatunk példát a vortex spellekre is, amik tökéletesen bemutatják, hogy a mágiával azért érdemes lesz óvatosan bánni. Ezek a varázslatok ugyanis az általunk kiválasztott kiindulópontról irányíthatatlanul mozgásnak indulnak, ami azt jelenti, hogy a saját katonáink közül is könnyedén szedhetnek néhány áldozatot, ha óvatlanul bánunk velük. Illetve egy rövid kitérő alatt azt is megtudhattuk, hogy a törpék sajátossága lesz, hogy hagyományos varázslatok helyett a rúnakovácsok segítségével fordíthatják majd javukra a mágia szeleit.

Ti melyik frakcióval varázsolgattok majd a Total War: Warhammerben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)