Hirdetés

Total War: Warhammer - nyugi, lesz hivatalos mod-támogatás

|

Bár sokáig úgy tűnt, hogy erről le kell mondanunk, a fejlesztők most megerősítették, hogy a Total War: Warhammer támogatja majd a különböző modokat.

Hirdetés

A Creative Assembly több mint egy évvel ezelőtt még azt jelentette be, hogy a Total War: Warhammer egyáltalán nem támogatja majd a modokat, azonban a jelek szerint titokban végig dolgoztak a rendszeren.

A csapat most egy nyilatkozatban hozta a rajongók tudtára, hogy megágyaztak a feature-nek, sőt, a Warhammer széria néhány ismert moddere már most, a játék megjelenése előtt a fejlesztők segítségével készíti a saját modját.

Az egyik ilyen a Dresden által fejlesztett Regional Occupation Mod, amely feloldja a korlátozást, hogy mely városokat mely fajokkal foglalhatjuk el. Ezt a rendszert most vezette be a Creative Assembly, de sokaknak nem tetszik, így ők biztosan örülnek majd a modnak. Egy másik már készülő csomag a "Legendary Lord Start Position Mod" nevet kapta, így szerencsére nem nagyon szorul magyarázatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)