Hirdetés

Total War: Warhammer - látványos videó foglalja össze a játék alapjait

|

Ha eddig annyira nem követted figyelemmel a Total War: Warhammer fejlesztését, de a megjelenéshez közelítve felkeltette az érdeklődésed a játék, ezt a videós összefoglalót neked találták ki.

Hirdetés

A Rome II nem éppen dicsőséges megjelenését teljesen még mindig nem felejtette el a Creative Assembly közössége, az viszont mindenképp biztató jel, hogy a brit csapat egyáltalán nem rejtegeti a Total War: Warhammert. Sőt, lassan már nem maradt olyan játékbeli rendszer, amit ne mutattak volna meg valamelyik videóban vagy streamben.

De azért a hype-gőztank nem állhat meg, így a launch trailer előtt érkezett még egy videó, ami talán nem annyira a sorozat hardcore rajongóinak szól. Ezúttal ugyanis a játék alapjaival ismerkedhetünk meg, miközben látványos felvételeket nézhetünk az Öregvilágból. Így egy gyors pillantást vethetünk a választható fajokra, a diplomáciai és más birodalomvezetési rendszerekre, ahogy kapuk egy kis ízelítőt a Total War: Warhammer csatáiból is. A megjelenésig pedig már csak egy hetet kell kibírnunk. Addig is feljebb találjátok a némi gyógyírt jelentő új videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)