Hirdetés

Total War: Warhammer - megjöttek a vámpírok (videó)

|

A Total War: Warhammer negyedik játszható frakciója a vámpíroké, akik zombi sárkányokon érkeznek a csatába.

Hirdetés

A maguk módján menők a törpök, az orkok és az emberek is, de közülük senki nem tud kilógó csontú sárkonyokon repülni. A vámpírok viszont ezt megtehetik a Total War: Warhammerben, így ha nem is ők lesznek a legjobbak, a legmenőbb faj címére jó eséllyel pályázhatnak.

A Mannfred von Carstein vezette sereg csontvázakból, szellemekből, mindenféle alvilági teremtményekből áll, és mint mindenki, Mannfred is azt gondolja, őt illeti meg a Birodalom feletti uralkodás joga. Egy kicsit nehéz érteni, amit mond, illetve előbb támad, aztán beszél, úgyhogy diplomáciai úton nehéz vele egyezségre jutni. Az alábbi trailer nem tartalmaz gameplayt, azt még későbbre tartogatja a fejlesztőcsapat, de így is ütős lett, nézzétek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)