Hirdetés

Trackmania Turbo - támogatja majd a VR eszközöket

|

Megvan a versenyjáték, amiben őrült forgásokat lehet csinálni, elképesztő térképeken, egészen apró autókkal? Na, azt képzeld el VR-ban.

Hirdetés

A Trackmania Turbo lesz a Trackmania sorozat következő része, ami szebb, pörgősebb, és őrültebb lesz, mint eddig bármelyik epizód. Ez alapjáraton mind nagyon jól hangzik, csak pakolj még erre rá egy VR szemüveget.

Hogy is volt a Taxiban? Csak azután lesznek rosszul az utasok, hogy megállt? Nagyjából erre lehet majd számítani a Trackmania Turbo esetében is, ami a Ubisoft hétvégi bejelentése szerint 100% Oculus Rift és PlayStation VR támogatást kap. Minden játékmód minden pályája átélhető lesz majd a sisakokon keresztül. Azért készítsetek be egy zacskót az öletekbe. Biztos, ami biztos.

A Trackmania Turbo 2016. elején érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti kipróbáljátok majd VR-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)