Hirdetés

Trials Fusion: Awesome Level Max - megjelent az unikornisos-macskás DLC

|

A Trials Fusion eddig sem földhözragadt stílusáról volt híres. Most azonban sikerült új szintre emelni az őrületet, megérkezett az unikornison lovagló pisztolyos macskás kiegészítő.

Hirdetés

Letölthetővé vált a Trials Fusion legújabb DLC-je, az Awesome Level Max, az alapjáték összes eddigi kiegészítőjével és az új macskás csodával egybecsomagolt dobozos verziója, a Trials Fusion: The Awesome Max Edition pedig holnaptól lesz kapható.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Ubisoftnál humor tekintetében nem szenvednek hiányt a srácok, elég csak az új South Park játék címére gondolni. Az E3-on bejelentett, lángot hányó, egyszarvú paripán lovagló macskás Trials Fusion DLC mégis az a pont, ahol az ember hálát ad azért, hogy ebbe a korszakba születhetett. Nem kell tovább várnotok, itt a vágtázó kigyúrt cica. Hozzá 40 új pályát kapunk, mellettük pedig természetesen érkeznek új tárgyak, kihívások és achievementek is.

Launch trailer is jött a DLC-hez, lessétek meg.

A Trials Fusion: The Awesome Max Edition dobozos változata Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelenik meg (PC-n csak digitálisan tölthető le). Tartalmazni fogja a játék mellett az eddigi hat kiegészítő csomagot és a Trials Fusion: Awesome Level Max DLC-t is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)