Hirdetés

Trials of the Blood Dragon - mától lehet ingyen megszerezni

|

Reméljük, eléggé bemelegítettetek a kihívásra, melyben ha elég ügyesek vagytok, ingyen a tiétek lehet a Trials of the Blood Dragon teljes változata.

Hirdetés

Már csak a kritikák láttán sem valószínű, hogy a Trials of the Blood Dragon lesz a sorozat legsikeresebb része. A játékosok nem pont így képzeltek el egy utódot a Far Cry 3: Blood Dragonnek, és talán a Trials sorozat jövője sem a gyengén összerakott, nem-motoros küldetésekben rejlik. 

Mindenesetre egy próbát mindenképp megér. A Uplayről mától július 31-éig lehet letölteni a játék demóját, ami megismertet minket az alapokkal, és lehetőséget ad, hogy a globális ranglistára felkerüljünk. A legjobb, hogy aki 15 próbálkozásból vagy annál kevesebből teljesíti, megkapja a teljes változatot a maga 30 missziójával. Indítsátok a Uplay-t, töltsétek a demót, aztán mindent bele!

A Trials of the Blood Dragon egyébként PS4-re és Xbox One-ra is megjelent, de a lehetőség nem vonatkozik a konzolos játékosokra. Valószínűleg technológiai akadályok miatt nem megoldható, de nem tudjuk pontosan, mi a háttérben húzódó ok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)