Hirdetés

Az Activision elbukta a True Crime jogait

|

Emlékeztek még erre a GTA-klónra? Hát úgy tűnik, hogy az Activisiontől már nem kapunk több folytatást.

Hirdetés

Két elég sikeres rész után úgy tűnt, hogy a rendőrsztorikat elmesélő GTA-klón, a True Crime az Activision akaratából nem fog folytatódni. Végülis a True Crime: Hing Kong megjelent Sleeping Dogs címmel, a Square Enix gondozásában, az eredeti sorozat jogai azonban az Activisionnél voltak, egészen eddig.

A védjegyeket kezelő amerikai hivatal honlapja szerint ugyanis december 19-én megszűnt az Activision kizárólagossága a True Crime védjegyre. Ennek oka egyelőre nem egyértelmű, mivel mivel nem tudni, hogy már egyáltalán nem akarnak mit kezdeni a szellemi tulajdonnal vagy csak nem válaszoltak időben a hivatal kérdésére.

Így a Square Enix, vagy a fejlesztő United Front jó eséllyel lecsaphatna a címre, viszont a Sleeping Dogs név egyrészt frissebb (utoljára True Crime névvel 2005-ben jelent meg játék), másrészt sokaknak jobban is tetszik az eredetinél.

Ti játszottatok valamelyik True Crime-mal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)