Hirdetés

Túl komplikált a PS3 és az Xbox360

|

A Square Enix vezére Yoichi Wada szerint rossz időben került piacra az Xbox360 és a PS3. Úgy gondolja, túl komplikált a két konzol a jelenlegi generációhoz, és még nem jött el az idejük. A piac jelenleg a kézikonzoloknak kedvez, ezért is döntöttek úgy, hogy a Dragon Quest legújabb felvonása exkluzívan Nintendo DS-re készül, holott korábban Playstation-re és PS2-re is megjelent.

Hirdetés

"Rengeteg féle embernek kell játékot csinálnunk. Régen elég volt csak a Playstation-re és a GameBoy-ra összpontosítanunk, de most változott a piac." - nyilatkozta Wada a Financial Times-nak. Szerinte az Xbox360 és a Playstation túl komplikált a jelenlegi generációnak és játékos társadalomnak: ajánlott a HD TV, a gyors internet kapcsolat és a mély ismeret a játékokkal kapcsolatban. Szerinte a piacot ellepték az alkalmi játékosok, akik megijjednek a komplikált programoktól. Azonban hozzátette: Pár év alatt majd olyan irányba fejlődik a piac, hogy a két konzol megmutathatja mire is képes igazán. Akkor jön majd el az idejük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)