Hirdetés

Még mindig készül a Turok 2 felújított kiadása

|

Majdnem egy év telt el az első rész modern változatának kiadása óta, de a Turok 2 visszatéréséről nem kaptunk hírt egészen mostanáig. Szerencsére a projekt nem ütközött különösebb akadályba.

Hirdetés

Az első Turok felújított változatát még tavaly decemberben kiadta (legalábbis PC-re) a Nightdive Studios, viszont az eredeti bejelentés a második rész modernizálásáról is szólt. Ezt a projektet eddig gyanús csend övezte, de nemrég hallattak magukról a készítők.

Egy gyors blogposztban arra utalt a stúdió egyik munkatársa, hogy szerződéses kötelezettségeik miatt nem volt alkalmuk tájékoztatni a játékosokat a Turok 2 felújításának állapotáról, de most elárulhatták, hogy jelenleg is gőzerővel dolgoznak a játékon. A System Shock remake-kel is foglalkozó stúdiónak elmondásuk szerint azért is kell többet dolgoznia a folytatáson, mert több ellenfél, több fegyver és ami ezeknél bonyolultabb, multiplayer is volt a Seeds of Evil alcímű epizódban. Összecsapni viszont nem szeretnék a játékot, így a játékosok türelmét kérték egyelőre határozatlan ideig, hogy tökéletes változatot adhassanak ki.

Ti újra előveszitek majd a dínós lövöldét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)