Hirdetés

Megszületett a Twitch Plays Pokémon GO

|

A Twitch chat által irányított játékok visszatértek az őrület gyökeréhez, de természetesen a kézikonzolok helyett most a mobilos Pokémon GO van terítéken.

Hirdetés

A Twitch Plays rendkívül eredeti ötletét a megjelenése óta már sok játékra átültették, de a Pokémon GO megjelenésével várható volt, hogy idővel visszatérünk a zsebszörnyekhez, akikkel minden elkezdődött. Szerencsére Helix Fossil ezúttal nincs.

A rendszer egyébként egy iPhone-on alapszik, ami a játékot futtatja, a mozgást pedig a GPS-adatok manipulálásával éri el a stream működtetője, hasonlóan a Pokémon GO csalóihoz. A sétáláson kívül egyébként a Twitch chat kollektív tudata a pokélabdák eldobására, a térkép zoomolására és forgatására és a pokéstopok megpörgetésére szavazhat amellett persze, hogy egy betű- és számkombináció segítségével a 209 régióra felosztott képernyőre is bárhol rábökhetnek.

A stream, amihez a fenti képre csatlakozva ti is csatlakozhattok, már a második felhasználói fiókjánál tart, első próbálkozásra hetedik szintig jutottak el és a Manhattantől Brooklynig sétáltak el, majd egy 10 km-es tojást is elkezdtek keltetni. A közösségi Pokémon GO egyébként mindkét esetben a New York-i Central Parkból indult és a chat résztvevői a Bollbl és a Vatglg neveket választották. Nos, a Twitch-demokrácia ezúttal is nehezen hoz eredményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)